Perpetua Felicidá

El col·lectiu de dansa feminista, llibertari i antiacademicista, Iniciativa Sexual Femenina —format per Élise Moreau, Elisa Keisanen i l’autora granadina Cristina Morales— estrenarà a València ‘Perpetua Felicidá’. Una obra que explora el concepte del martiri i el dolor com a estètica, erotisme i instrument polític a través de les vides de les santes Perpetua i Felicidad. Podrà veure’s a La Mutant el 12 i 13 de novembre.

“Un tríptic d’agonies, decessos i resurreccions. Tres passions encarnades per cadascuna de les intèrprets amb l’ajuda de les seues companyes i de les santes Perpetua i Felicidad, estranyes màrtirs del segle III d. C. en la romana Cartago, respectivament mestressa i esclava, blanca i negra, lactant i embarassada.

Moreau, Keisanen i Morales usen la dansa (sí, la usen: li donen utilitat; creuen en la seua potència aniquiladora de privilegis) com el rossinyol que rebenta les portes dels seus sabers, la dansa com a saquejadora dels estats físics i mentals que el Règim té tan ben custodiats”.

 

VÍDEO
DATA / HORA

12-13 novembre 2022, 20:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Activisme, Dansa, Escèniques, Estrena, Performance, Plans