Solala

La performer granadina Amalia Fernández representarà a La Mutant, el 9 i 10 de febrer, les tres peces que conformen el seu projecte ‘Solala’. Es tracta de tres obres independents entre si (una conferència, un documental i un número musical) que adquireixen significat en representar-se de manera consecutiva. L’acompanyaran sobre l’escenari Andrés Martínez, Dianelis Diéguez i Alejandro González.

‘Familia’, la primera d’elles, està plantejada com una conferència on s’exposa la transcendència de la mort de l’últim progenitor. La creadora i intèrpret parteix d’eixe moment d’orfandat en el qual ja no es té pare ni mare per a fer un exercici de memòria, un homenatge i una narració íntima i personal que, quan es comparteix, pot convertir-se (a grans trets) en la història de qualsevol de les persones del públic.

La segona, ‘Bailar el problema’, és una proposta documental on es planteja l’arxiu de memòria que cada habitant de Cuba sosté amb la seua sola existència.

Per últim, ‘cajadecuadraditos-squarebox’ és un número musical que reflexiona sobre la potència de la inutilitat. La peça està plantejada com una xicoteta història sobre les coses que no serveixen per a res, tant les que fem com les que tenim guardades sense saber per què.

DATA / HORA

9-10 febrer 2024, 19.30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Performance, Plans