Todos se han ido

Teatre Rialto acollirà l’estrena de ‘Todos se han ido’, una obra de Compañía Ferroviaría, escrita per Víctor Sánchez Rodríguez i dirigida per Paco Macià. L’espai sonor s’omplirà amb la música original de Niño de Elche. Estarà en cartell del 10 al 13 de juny.

Pep Sellés, Miguel Ángel Puro, Roo Castillo, Joan Nave Fluxà i Anna Berenguer encarnaran els homes i les dones «que criden des de la nit fosca del seu cor demanant auxili; imperfectes, vulnerables, perdedors».

«Com tu i com jo, no massa diferents, continuen solcant les ones del foc. A qui li parlen? Com es retorcen els seus cossos quan ja no hi ha paraules, només foc interior? Quines imatges solquen la volta? Quins objectes parlen de les nostres històries: com a projecció, com a interlocució, com a necessitat? Quines músiques, olors, sabors i textures s’amunteguen a la memòria? Des de quina foguera parlen les seues entranyes danyades o detingudes pel temps? Dones i homes que romanen, caminen, corren, salten, ballen… junts. Respira, respira, respira».

Escenografia: Luis Crespo. Disseny d’il·luminació: Ximo Olcina. Disseny d’audiovisuals: Radiante Creative Projects. Disseny gràfic, fotografia i vídeo: Joaquín Clares. Equip tècnic: Visisonor. Vestuari: Eloísa Azorín. Traducció: Joan Nave. Producció: Eloísa Azorín.

DATA/HORA

10-13 juny 2021, 19:00

LLOC

Teatre Rialto

ADREÇA

Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

ENTRADA

8€/16€

Categories

Escèniques, Plans