Una vez, una casa

‘Una vez, una casa’ arriba a la Sala Ultramar el 2 de juny. Wichita Co. romandrà en cartell quatre dies consecutius amb aquesta obra escrita i dirigida per Víctor Sánchez Rodríguez.

«Una vez, una casa ocorre en un futur pròxim al nostre país. Es tracta d’un retrobament. Dues dones, dues amigues que es van conéixer en un taller d’escriptura, es retroben a la casa d’una d’elles després de molts anys sense veure’s. Una casa pairal perduda a l’altiplà, envoltada inusualment d’arbres. I també de buit i silenci. Les dones han canviat, el seu país també. Passen la vesprada parlant. Parlen del pas del temps. Parlen dels somnis que tenien. Parlen de la relació que van mantindre. I també parlen de literatura… Es posen al dia en eixa casa, eixa masia custodiada per vint Rottweilers. Què passaria si la deriva i les problemàtiques del món actual ens portaren a enfrontar-nos a noves formes de privació de llibertat? De quin costat se situarien la literatura i l’art? En quin lloc ens posicionaríem els autors? Què seríem capaços de fer per continuar escrivint? Aquesta obra parla de literatura i del terror. I de com ambdues, literatura i terror, de vegades, es donen la mà».

En escena, Silvia Valero, Rebeca Valls, Paula Puchalt. Completen l’equip Cristina Fernández Pintado (ajudantia de direcció i moviment), Luis Crespo (escenografia), Mingo Albir (il·luminació), Martí Guillem (espai sonor) i Teresa Juan (vestuari i imatge).

Foto: Jordi Pla

DATA/HORA

2-5 juny 2022, 20:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9, 46007 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre