Las Víctimas Civiles + Chewbacca’s + Aullido Atómico

Las Víctimas Civiles, Chewbacca’s i Aullido Atómico es reuniran sobre l’escenari de 16 Toneladas la nit del divendres, 23 febrer.

La banda liderada per Héctor Arnau ha publicat, fins al moment, dos EP (Devenir Empresa, 2015 i El auge de la extrema pereza, 2020) i un àlbum, 40 a​ñ​os de éxitos del posfranquismo espa​ñ​ol (2016). La seua música és una barreja de rock, punk i experimentació, intenses cançons de so crepuscular, guerriller i combatiu, poètics temes que viatgen entre la música fronterera, la cançó protesta, el rock gòtic i el punk, aspres composicions amb aire de vodevil i estupendes instrumentacions idònies per a remoure consciències i fer una crida a la lluita social.

Chewbacca’s tornen a escena amb energies renovades i el seu surf psicotròpic i intergalàctic. Repertori íntegrament instrumental, reverberat, fugint de convencionalismes i amanit amb samplers sci-fi.

Don Rogelio J, Quique Gallo i Jussi Folch udolaran les seues lletres batalleres a ritme punk-rock. Al seu quart disc, Hedonismo, van col·laborar Miguel Molina (Tercer Sol), Ernest Aparici (Las Víctimas Civiles), Fer Boneto (Mr. Perfumme) i Charlie Milf.


Foto: Héctor Arnau (Las Víctimas Civiles)

DATA / HORA

Viernes, 23 febrero 2024, 23.00

LLOC

16 Toneladas

ADREÇA

Ricardo Micó, 3 - 46009 València

ENTRADA

15€

Categories

Concerts, Música, Plans