Las Danesas

Del 7 al 30 d’octubre, el Teatre Rialto acollirà una nova producció escènica de l’Institut Valencià de Cultura. Es tracta de ‘Las Danesas’, una tragicomèdia escrita i dirigida per Xavo Giménez, i interpretada per Verònica Andrés, Álvaro Báguena, Rosanna Espinós, Toni Misó i Marta Santandreu.

Els Valle són una família de flors i roques. Viuen al centre. Al centre de tot, i alhora allunyats d’aquest món que avança entre avingudes. Quatre germans que no han volat del niu, atrotinats, rendits, conviuen entre quatre parets banyades en nicotina i una terrassa oberta a un cel de persianes i pinces.

‘Las Danesas’ és una comèdia d’enderrocs, una història familiar de sords i muts, on ningú diu res fins que la terra tremola. I quan la terra tremola, s’agiten els destins de cadascun dels germans. La mentida és un paisatge, un decorat on habitar en pau. Això és el que desitja Florencia, el pilar indestructible d’aquesta família, que compta les hores mirant els segons. ‘Las Danesas’ és allò que vam voler ser i no vam ser.

 

DATA

7-30 octubre

FUNCIONS

Dimecres, 10:30 / Dijous i diumenge, 19:00 / Divendres i dissabte, 20:00

LLOC

Teatre Rialto

ADREÇA

Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

ENTRADA GENERAL

12€/16€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre