RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

Del 14 al 27 d’octubre, el Teatre del Raval celebrarà una nova edició de l’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge. Esta iniciativa de LaCasaCalba, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Gandia, té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació amb la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

L’estrena del documental ‘Sordonora’, dirigit per Andreu Signes, serà l’acte inaugural del divendres. La peça recull el procés de creació de ‘Pull&Play’, un espectacle de la Companyia Sonora, estrenat en l’RRRR! 2021, que es tornarà a representar el dissabte 15 al Teatre del Raval. Es tracta d’una experiència sordonora, desenvolupada gràcies al treball d’investigació realitzat junt amb l’Associació de Persones Sordes de Gandia i la Safor, APESORGA. I tot açò de la mà d’un taller i una instal·lació interactiva oberta al públic.

Cuneta presentarà la proposta d’art sonor per a la primera infància ‘A cau d’orella’, i el laboratori d’exploració i creació sonora ‘Músiques brutes’; i la Resonante Basuband posarà en escena ‘El so de l’abocador’, un concert amb més de 30 instruments construïts amb materials reutilitzats.

 

PROGRAMACIÓ
DATA

14-27 octubre 2022

LLOC

Teatre del Raval

ADREÇA

Sant Ramon, 8 - 46702 Gandia, València

ENTRADAS

0€ / 5€

Categories

Activisme, Concerts, Escèniques, Festivals, Menuts, Música, Plans, Teatre