IV Aniversari Pita Sound Prom: Lázaro + Nomembers

Pita Sound Prom està d’aniversari i ho celebrarà el proper 20 de setembre, a l’espai Amstel Art – Veles e Vents, amb els concerts de Lázaro i Nomembers.

La madrilenya Nieves Lázaro (J. F. Sebastian, Julio de la Rosa, La Bien Querida) va llançar el seu projecte musical al 2013, publicant ‘Fierce’ al costat de Manuel Cabezalí (Havalina), baixista, guitarrista, percussionista i productor del disc. Aquest àlbum debut, enregistrat a mode experimental amb instruments poc convencionals, i cantat en anglés, alemany i castellà, va concedir a Lázaro un univers sonor fresc i diferent. Tres anys després arribaria ‘Soles y Pingüinos’, i al 2017, ‘RGTRN’un aperitiu de quatre cançons que formaran part d’un nou treball amb ritmes contundents que destrossen el reguetón a base de dubstep, hip hop i krautrock passat pel filtre lazarià.

La banda alcoiana de dreampop Nomembers continua girant amb el seu disc homònim, al qual despleguen totes les seues virtuts en forma de cançons; xicotetes històries artesanals on apareix La Mort com a fil conductor de cadascuna d’elles. A través de les lletres, ens descobreixen diferents formes de morir, de rebre la mort o d’afrontar-la, com si aquesta fóra la protagonista principal d’una antologia de contes.

DATA/HORA

Divendres, 20 setembre 2019, 23:00

LLOC

Amstel Art - Veles e Vents

ADREÇA

Marina de València - Moll de la Duana, s/n - 46024 València

ENTRADA

6€/8€

Categories

Música, Plans