Patrimoni acústic. Pràctiques d’escolta i socialització

L’IVAM acull fins al 17 d’octubre l’exposició ‘Indústria / Matrius, trames i sons’, un projecte de Lorenzo Sandoval i Tono Vizcaíno situat entre la creació d’un arxiu i una proposta artística. El seu objectiu és plantejar una lectura necessàriament parcial del patrimoni industrial valencià basada en el so, l’immaterialitat i els moviments socials.

El 15 d’octubre, com a activitat paral·lela dins de la programació expandida d’aquesta mostra, La Mutant acollirà la sessió sonora, musical i performativa ‘Patrimoni acústic. Pràctiques d’escolta i socialització’, amb diverses actuacions.

El ballador Jesús Pérez Dolz i el percussionista Marc Moreno presentaran ‘Flamenc i Màquines (1905-1928)’, tres coreografies que combinen sons industrials i flamencs, creades per Vicente Escudero i inspirades en el soroll fabril.

Pedro Montesinos (Sagunt Territori Acústic) i Miguel Molina-Alarcón (Laboratori de Creacions Intermèdia) proposaran l’escolta de ‘Port de Sagunt Industrial. Marea de sirenes, veus i oblits’.

L’artista multimèdia Astrid Gnosis farà una relectura de la música màquina en clau contemporània, i finalment, Damià Llorens (We are not brothers) i Violeta Ausina mostraran un nou projecte on barregen música industrial i cant fabril.

Foto: Miguel Molina

DATA/HORA

Divendres, 15 octubre 2021, 19:30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

DURADA

90 minuts

ENTRADA

Gratuïta amb invitació / lamutant.com

Categories

Música, Performance, Plans