Revuelta Series: Tintin Patrone + Smugi

Diàleg Obert presenta Revuelta Series, una trobada per a visibilitzar la multiplicitat de l’experimentació i la varietat de les manifestacions artístiques més actuals en què participen artistes diverses, exceptuant homes cisgènere. La cita serà 18 de novembre a La Mutant.

PROGRAMA_

SMUGI. Una tempesta elèctrica i sensorial, conduïda per la interacció automàtica, filosa i profunda de tres polifacètiques artistes de l’escena berlinesa: Marta Masternak (bateria i efectes), Clair Nico (lap steel i efectes), i Sofía Salvo (saxo baríton i electrònica). Reunides especialment per a Revuelta Series, ofereixen una performance carregada d’intensitat i vertigen.

TINTIN PATRONE. Compositora i artista sonora germano-filipina. Les seues obres es mouen gradualment a través d’una sèrie de sons extensius, tocats per un trombó i diversos dispositius de modulació. El seu treball minimalista i les seues performances de llarga durada estan essencialment lligats als seus estudis sobre microtonalitat, on explora les connexions entre música experimental, art, so i gest. Treballa en els elements visuals de la música, en la tensió entre les idees conceptuals i materials, i en les relacions entre la música individual i la música com a societat. Les seues actuacions i instal·lacions inclouen elements de l’art conceptual i musical, influïts per Fluxus i la pràctica social. El seu projecte funciona com un estudi comparatiu de l’art i la música robogeisha / electrònica. Treballa amb una caixa de ritme analògica de tendència club i glitch.

DATA / HORA

Divendres, 18 novembre 2022, 20:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Música, Performance, Plans